ŠKODA izgleda električno, pametno, inovativno i emotivno na Salonu automobila u Ženevi

  • ŠKODA VISION iV nudi konkretan uvid u potpuno električno vozilo i sledeći korak proizvođača ka eMobility segmentu
  • ŠKODA KAMIQ: novi gradski SUV za tržište Evrope
  • ŠKODA SCALA: radikalno redefinisanje segmenta kompaktnih automobila kada je ŠKODA AUTO u pitanju
  • ŠKODA FABIA R5: sledeći nivo razvoja najuspešnijeg reli automobila na WRC 2
  • KLEMENT: koncept električnog dvotočkaša kao inovativno rešenje mobilnosti za grad
  • Konferencija za novinare na ŠKODA izložbenom štandu će se održati 5.marta 2019. u 09:40

ŠKODA će predstaviti ceo spektar usluga mobilnosti na Salonu automobila u Ženevi od 5 – 17. marta. VISION iV koncept studija nudi konkretan uvid u to kako će izgledati prvo potpuno električno vozilo brenda ŠKODA koje se zasniva na MEB modularnoj električnoj platformi. Sa novim modelom KAMIQ, češki proizvođač proširuje svoju SUV porodicu u segmentu gradskih SUV vozila koji beleži sve veći rast, a SCALA predstavlja potpuno redefinisanje segmenta kompaktnih automobila. Poslednje unapređenje modela ŠKODA FABIA R5, najuspešnijeg reli automobila u istoriji brenda, takođe će biti izloženo na ŠKODA štandu. Pored toga, ŠKODA će predstaviti inovativno rešenje mobilnosti za grad – KLEMENT, koncept električnog dvotočkaša. Ovo nas vraća na početak nastanka brenda, kada su pre 124 godine utemeljivači brenda Václav Laurin i Václav Klement proizvodili bicikle

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, ŠKODA će se predstaviti kao „Simply Clever company“ (Jednostavno pametna kompanija) za inovativne usluge mobilnosti. Sa modelima VISION iV i KLEMENT, ŠKODA nudi interesantna rešenja za električnu budućnost. Pored novog modela KAMIQ, gradskog SUV modela i novog kompaktnog modela SCALA, proizvođač će takođe predstaviti pregled trenutnih modela u ponudi brenda. Konferencija za novinare će se održati 5.marta u 9:40 na ŠKODA štandu u paviljonu 2.

Ova godina je posebna u 124 godine dugoj istoriji brenda: ŠKODA ulazi u eMobility eru. U naredne četiri godine, kompanija će uložiti oko dve milijarde evra u alternativne pogonske sisteme i nove usluge mobilnosti – najveći investicioni program u istoriji brenda. ŠKODA će predstaviti deset električnih modela do kraja 2022. godine. I to nije sve, proizvođač će širiti ponudu novih usluga mobilnosti. Primeri za to su platforma za deljenje automobila „HoppyGo“ (car-sharing „HoppyGo“) i mobilne i društvene usluge „CareDriver“. Visok nivo umrežavanja vozila, vozača i okruženje omogućavaju ŠKODA automobilima da budu integrisani u pametne mreže i kontrolisane od strane aplikacije ŠKODA Connect preko Amazonovg glasovnog asistenta Alexa. Multimedijalna podrška će pomoći posetiocima ŠKODA štanda u Ženevi da saznaju više o ŠKODA uslugama mobilnosti, a takođe će imati mogućnost da kreiraju svoj avatar u sektoru „User Experience Table“.

ŠKODA će prenositi uživo konferenciju za novinare, koja će trajati oko 15 minuta, i održaće se 5.marta sa početkom u 9:40. Možete je gledati uživo na platformi brenda ŠKODA Storyboard ili na Twitter-u – ŠKODA AUTO NEWS. Medijske organizacije takođe mogu emitovati livestream na svojim kanalima. Datum: 5.mart 2019. od 09:40

Livestream: http://www.skoda-storyboard.comVideo prilozi

Predstavljamo

ŠKODA VISION iV

ŠKODA daje konkretan uvid u električnu budućnost Brenda

KLEMENT

Moderan dvotočkaš za vožnju po gradu 

ŠKODA KAMIQ

Potpuno novi crosover model kombinuje prednosti SUV-a sa kompaktnim automobilom.Najsavremeniji sistemi za pomoć u kombinaciji sa svežim dizajnom.

ŠKODA SCALA

Novi hečbek sa pet vrata kombinovan emotivnim dizajnom sa visokim stepenom funkcionalnosti i konektivnošću

ŠKODA FABIA R5 koncept

Projektantska studija 2019. godine uspešnog trkačkog automobila

ŠKODA KAROQ i KODIAQ

SUV vozila sa novim i naprednim karakteristikama

E-MOBILITY

Ove godine na ženevskom auto sajmu, ŠKODA će se prestaviti kao Simply Clever kompanija sa novim uslugama mobilnosti.

2019 godina će biti posebna u 124 godine dugoj istoriji kompanije: ŠKODA ulazi u eru elektro automobila. U naredne četiri godine, kompanija će investirati oko dve milijarde evra u alternativne vidove prevoza i usluge mobilnosti – najveći program investicija u istoriji brenda. ŠKODA će predstaviti deset modela na struju do kraja 2022 godine. Osim toga, proizvođač neprekidno proširuje gamu usluga mobilnosti. Primer je platforma za razmenu automobila ‘HoppyGo’ i usluga mobilnosti i komunikacija ‘CareDriver’. Visok nivo povezivanja vozila, vozača i okoline omogućava da ŠKODA vozila budu integrisana u pametne kućne mreže koje se kontrolišu putem ŠKODA Connect aplikacije i Amazonovog glasovnog asistenta Alexa. Multimedijska podrška će pomoći posetiocima ŠKODA štanda u Ženevi da se bliže upoznaju sa uslugama mobilnosti ŠKODA kao i da kreiraju sopstveni avatar na uređaju User Experience Table.

Opšte informacije

ŠKODA

ŠKODA štand
broj. 2160, Hala 2

Radno vreme

Press dani 5 - 6 Mart 2019
7:30 - 18:00 h

Dani za posetioce sajma: 7 - 17 Mart 2019
ponedeljak - petak 10:00 do 20:00 h
Subota - Nedelja 9:00 do 19 : 00 hAdresa

Palexpo
Route Francois-Peirot 30,
1218 le Grand-Saconneks / Ženeva, Švajcarska

https://www.gims.swiss