ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ

10. 8. 2016

ŠKODA KODIAQ predstavlja pravu sliku brenda – markantni dizajn, visoku funkcionalnost i mnogo ‘Simply Clever’ detalja.

Svetska premijera

Potpuno nov ŠKODA KODIAQ će biti otkriven po prvi put u svetu 1. Septembra u Berlinu. Jedan od najiščekivanijih događaja u svetu automobila možete pratiti putem linka UŽIVO počevši od 19:00 tako da možete biti svedok ovog jedinstvenog događaja.

Funkcionalnost je najatraktivnija

Moćni dizajn

Kao što slika govori, sve linije su čiste, precizne i oštre; veoma naglašene bočne linije oslikavaju robustni karakter ŠKODA SUV-a. Markantni farovi smešteni su na krajevima široke prednje maske. Njihova kristalasta struktura podseća na tradiciju umetnosti Češkog kristala.

Veliki prostor

Robustno izvajana zadnja strana takođe naglašava sportski SUV karakter. LED zadnji farovi su izrađeni u poznatom C-obliku, nastavljajući tradiciju dizajna ovog detalja. Bočna strana je takođe veoma moćna i naglašava veliku unutrašnjost. ŠKODU SUV je moguće opremiti i sa trećim redom sedšta kao opcionom varijantom opreme.

Povežimo se ponovo sa prirodom

Svaki roditelj zna da su deca veoma znatižljna. Stalno postavljaju pitanja! Ukoliko im ne damo odgovor, gube interes.

Mi u ŠKODI mislimo, ako izgubimo interes za prirodu, da ćemo se odvojiti od onoga što je svarno važno. Najbolji način da se ponovo povežemo je da zajedno otkrivamo svet oko nas. ŠKODA Kodiaq je dizajnirana upravo za to

Zaigrajmo igru Imena

Imena su važna. Zato pazimo kako nazivamo naše automobile – kao što je nova ŠKODA KODIAQ.

Takođe razumemo važnost imena,pogotu u prirodi. Ukoliko izgubimo poštovanje prema prirodi, udaljićemo se od najvažnnijeg. Da li možete da razlikujete Ash od Aspena? Igrajte Name Game i saznajte.

Grad na Aljasci promenio ime

Kako bi reagovali da u Vaš grad dođe proizvođač automobila sa drugog kontinenta i predloži Vam da promenite ime svog grada? Da li bi ste se začudili ili bi Vam bilo zabavno? Možda bi bili ponosni jer je Vaš rodni grad konačno u centru pažnje?

Dana 6. 5. 2016 mesto na Aljasci Kodiak je promenio ime u Kodiaq u čast promocije novog SUV-a. Naša filmska ekipa bila je tamo da doumentuje ovaj jedinstveni događaj. Kada su građani Kodiaka saznali da će automobil dobiti ime po njihovom ostrvu (i medvedu) bili su neobično srećni. Međutim,nisu pretpostavljali da iza svega postoji i mala caka sa slovom „q“. Ovaj film govori o veselom događaju promene imena gradića Kodiak. Iako je gradić promenio ime samo na jedan dan, izgleda da će veza između fabrike ŠKODA i divnih ljudi gradića Kodiak, trajati puno duže.

Najnovije vijesti

Sve vijesti