ŠKODA Biciklizam Kolekcija 2019

ŠKODA Biciklizam Kolekcija 2019

ŠKODA Biciklizam Kolekcija 2019

23. 5. 2019

Nova kolekcija bicikala za odrasle i decu, nove boje i svež dizajn. Bogat portfolio proizvoda se sastoji od 16 modela, od dečjih do bicikala za odrasle.

Nova kolekcija bicikala za odrasle i decu, nove boje i svež dizajn. Bogat portfolio proizvoda se sastoji od 16 modela, od dečjih do bicikala za odrasle.

E-Bikes-Elektro bicikl

Dve nove verzije mountain bikes

Dve nove verzije e-planinskih bicikala EMTB FULL i EMTB su dodati ŠKODA E-bike portfoliu, koji se ranije sastojao od dva hibridna modela. EMTB CEO je potpuno prilagodjen za-planinski biciklizam. Zajedno sa svojim 2.6-inča -širokim gumama, suspenzija u EMTB FULL poboljšava udobnost i prianjanje na bilo kojoj površini. Njegov drugi model, EMTB, je verzija HARDTAIL sa prednjim vešanjem. EMTB CEO i EMTB su oba modela su opremljena sa moćnim Shimano E7000 električnom pogonskom jedinicom i drugim komponentama od japanskog proizvođača, kao što je 504-Vh BT E8010 na baterije specijalno dizajniran za planinske bicikle. Šta više, dva nova modela ŠKODA e-bicikli imaju ROCKSHOKS amortizere, Schvalbe Smart gume 29 × 2,6 inča i 1 do 11 brzina.

ROAD-Trkački bicikl

Elite: Putni bicikl napravljen od komponenti visokog kvaliteta

Road Elite prikazuje novi dizajn i boje inspirisane zelenim dresom Tour de France. Od 2004. godine, ŠKODA je zvanični glavni partner i sponzor, popularne svetske biciklističke trke preko Francuske.Od 2015. godine, je takođe sponzor zelenog dresa za vozača sa najviše poena. The Road Elite ima novi, aerodinamički i geometrijski okvir i opremljen je visokokvalitetnim Shimano Ultegra R8000 komponentama. Ovo uključuje opremu / i poluge, a zupčanik postavljen kako na prednjem tako i u zadnjem delu . The Road elite točkovi su napravljeni u potpunosti od delova od dobro poznate marke DT Swiss koji su opremljeni tjubles gumama.

Dečje bicikle


ŠKODA sada nudi širi spektar dečjih bicikala.
Pored manjih Kid 16 ima i za veću decu kid 20 . Novi model Kid 24 je sada dostupan. Sa svojim 24-inčnim točkovima i 11-inčni okvirom, pogodan je za decu uzrasta od 8-13 koji su između 130 i 155 cm. Model Kid 24 ima SR Suntour prednje oslanjanje i 8 brzina. Svi dečji novi modeli bicikala ulaze u novu sezonu sa novim dizajnom. Oni se mogu pohvaliti sa belim okvirom sa kristalnim motivima u dve boje , žuta i zelena, kao i srebrna boja ŠKODA natpisa.

Gradski bicikl (City bike)

Udoban model
Voiturette nudi spoj retro izgleda, istoriju marke ŠKODA kao i funkcionalnost modernog bicikla. Njegov elegantan izgled je definisan crnom bojom; braon sedištem i smeđim ručkama kontrasta boja koje se lepo uklapaju. Model Voiturette ima gume u bež boji. ŠKODA je ovaj model tehnološkI unapredila i zamenila klasičan lanac sa savremenim, za udobniju vožnju.

MTB –Off road vožnja

MTB 29 CEO: Uspeh na bilo kom terenu MTB 29 CEO je bestseler u portfolio dvotočkašima ŠKODA. Idealni modeli za planinski biciklizam(off road vožnju) , U ponudi su model MTB 29 CEO od 2 do 11 zbrzina. Njegovo prednje i zadnje oslanjanje su proizvedeni od strane DT Swiss. Svaki od njih ima izvor nagiba 100 mm i može se podesiti preko upravljača. MTB 29 je dostupan sa prednjim i zadnjim vešanjem ili hardtail (verzija sa prednjim vešanjem). Poseban okvir za ženske bicikle Izmenjenog dizajna i okvira i vodi se kao model MTB LADY za žene koji se razlikuje od modela u muškoj verziji. Njegovi ŠKODA-tipični kristalni elementi i svi njegovi drugi detalje dolaze u tirkiznoj boji.

ŠKODA i bicikli

Početak priče o uspehu Škoda
Auto Istorije je počeo sa biciklima. Osnivači kompanije, Vaclav Laurin i Vaclav Klement, počeli su uspešnu priču u 1895.godini počevši proizvodnjom bicikala u Mlada Boleslavi, pre nego što je kasnijih godina krenula proizvodnja motocikala i automobila. ŠKODA AUTO je stoga takođe blisko povezana sa biciklizmom. Češki proizvođač automobila je zvanični i glavni partner Tour de France impresivnih 15 godina. Tokom Ženeve pre samo nekoliko nedelja, kompanija je proširila svoje partnerstvo sa Tour de France sa organizatorima ASO do 2023. Posvećenost ŠKODA biciklizmU je stub njene sponzorske strategije. Ova obaveza podrazumeva ne samo Tour de France, nego i druge svetski popularne trke, kao što su La Vuelta, Pariz-Nica, Pariz-Rube, Bicikli, originalni pribor i drugi brendirani proizvodi su dostupni kod ŠKODA dilera ili u ŠKODA shop-u.

Najnovije vijesti

Sve vijesti