ŠKODA KAROQ SCOUT

Potpuno opremljen za off road vožnju

Potpuno opremljen za off road vožnju

31. 7. 2018

ŠKODA KAROQ SCOUT dolazi sa pogonom na sva četiri točka sa snažnim sportskim izgledom.

Škoda KAROQ se prilagodjava svim terenima . U brojnim varijantama, model može da zadovolji potrebe svakog kupca - od mlade porodice do ljubitelja off road vožnje. Kao što je OCTAVIA SCOUT i KODIAQ SCOUT, najnovija SCOUT porodica nudi pogon na četiri točka kao standard varijantu. Pored toga, moćan off-road dizajn naglašava off-road karakter ovog modela. Škoda KAROQ SCOUT je u potpunosti spremna za zahtevna putovanja gde njene karakteristike dolaze do izražaja.

Efikasne i visoke performance motora
Kao jedina varijanta kompaktnog SUV-a na raspolaganju je isključivo sa sa pogonom na sva četiri točka. ŠKODA nudi tri efikasna I ekološka motora za KAROQ SCOUT model. Pored 1.5 TDI benzinskog motora sa 110 kw (150 KS) u kombinaciji sa 7-stepenim DSG menjačem, dva dizel motora su takođe dostupna: 2.0 TDI sa 110 kw (150 KS) dolaze sa manuelnim 6-stepenim menjačem u standardnoj varijanti,, a 7-stepeni DSG menjač je dostupan kao opcija. Najmoćnija varijanta ŠKODA KAROQ SCOUT modela ide sa motorom 2.0 TDI sa 140 kw (190 ks) sa 7-stepenim DSG menjačem.

Robusni elementi ukazuju na off-road karakter
Sa svojim hromiranim detaljima karoserije i atraktivnim felnama, veličine 18-inča 'Braga', ŠKODA KAROQ SCOUT model poseduje sportski i robustan izgled. Kao opcija, ŠKODA takođe nudi antracit 19-inčne "Crater" aluminijumske felne. Zatamnjena stakla i Scout logo na prednjim blatobranima zaokružuju moćni izgled. U unutrašnjosti, sedišta imaju redizajnirane presvlake sa crno-braon šavovima. Sva sedišta su izvezenasa SCOUT nazivom. VišenamenskI kožni volan, pedale od nerđajućeg čelika iLED paket koji uključuje ambijentalno osvetljenje, deo je standardne opreme.

Virtuelna instrument tabla i druge pametne funkcije

Vozači mogu podeseti Virtualnu instrument tablu u skladu sa svojim potrebama. Režim Izbora vožnje nudi podešavanje off-roadvožnje. Zahvaljujući LTE modulu i wi-fi hotspotu, putnici u ŠKODA KAROK modelu su "uvek na mreži".ŠKODA KAROQ SCOUT ima brojne I jednostavne ,,Simply Clever' ideje i mogućnosti odlaganja predmeta. Virtuelna pedala ispod zadnjeg branika omogućava da peta vrata(prtljažnik) budu otvorena pomoću pokretas topala. Puno mesta za odlaganje učiniće vašu svakodnevnu vožnju lakšom.


Najnovije vijesti

Sve vijesti