ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ kabriolet  studija

ŠKODA KAROQ kabriolet studija

12. 4. 2018

Učenici iz ŠKODA Srednje škola dizajnirali su model ŠKODA KAROQ cabriolet studiju. Projekat naglašava visok kvalitet obrazovnog programa Škoda akademije.

Učenici iz ŠKODINe Srednje škola dizajnirali su model ŠKODA KAROQ cabriolet studiju. Projekat naglašava visok kvalitet obrazovnog programa Škoda akademije. Oko20 studenata iz ŠKODINE stručne školi u Mlada Boleslavi su projektovali i napravili concept novog automobila. Nakon četiri studije u poslednjih nekoliko godina, studenti su sada projektovali konvertibilnu verziju modela ŠKODA KAROK verziju kabriolet . Gotova Studija će biti predstavljen javnosti u junu. Vozilo koje su dizajnirali talentovani mladi studenti podvlači još jednom visok kvalitet obrazovnog programa ŠKODA.

Škoda Auto ponovo nudi talentovanim mladim studentima priliku da budu auto dizajneri. Studenti, starosti od 17 i 18, se trenutno obučavaju u ŠKODA AUTO stručnoj školi i zajedno su došli na ideju da se napravi peti studijski model automobila. Pod vođstvom svojih nastavnika i uz podršku odeljenja tehnologije, dizajna i proizvodnje u sedištu kompanije u Mlada Boleslavi, oni grade kabriolet studiju na osnovu već postojećeg modela ŠKODA KAROKA. Projekat naglašava kakav je značaj najnoviji asortiman SUV model za model portfolio brenda, kao i njegove uspehe i dostignuća. Pored toga, on naglašava svež i mladalački dizajn ŠKODA KAROKA. Kao deo praktičnog projekta, studenti nauče da obučavaju svoje tehničke i organizacione sposobnosti u timu.

Inženjeri studentske škole dolaze iz sedam različitih profesija - među njima slikari, auto mehaničari inženjeri i Alatničari. "Mi smo zaista srećni što smo imali priliku da pristupimo ovom projektu i jer smo dobili šansu da napravimo auto koristeći svoje ideje", objasnio je član tima Ondrej Bacik. Studenti su dizajnirali i napravili vozila svake godine od 2014. Godine. Prva studija bio je dvosed verzija ŠKODA Citigo, A verzija pick up-a na osnovu Škoda Fabia modela usledilo je u 2015. Godini. 2016 bio je kupe na osnovu Škoda Rapid SPACEBACK modela, 2017. godine Škoda Citigo je bila inspiracija za električna kolica.

Ovaj projekat obuke još jednom podvlači visok kvalitet obrazovnog programa u Škoda Auto univerzitetu . U stručnoj školi, koja je osnovana 1927. godine, talentovani mladi studenti prođu obuku za tehničke predmeta za 3-4 godine. Trenutno, više od 900 učenika završavaju ukupno 13 obrazovnih programa sa punim radnim vremenom (pet u trajanju od 4 godine i osam u trajanju od 3 godine) i dva za proširenje programmes.In , oko 60 njih širi svoje kvalifikacije kao deo drugog daljeg programa obuke.

Stručne škole za mašinstvo je deo ŠKODINE akademije, koja je osnovana u aprilu 2013. da obezbedi sveobuhvatnu obuku za studente i zaposlene. Njegova obrazovanje i kvalifikacija programa posebno je usmereno ka potrebama društva. Od 2013. godine, ŠKODA je - uz podršku KOVO unije - uložila oko 260 miliona kruna na širenju svoje ponude obrazovnih programa i modernizacije opreme u ŠKODA akademiji.

Najnovije vijesti

Sve vijesti