jedinstveni dizajn, komforna oprema i pogon 4x4

Premijera ŠKODA KODIAQ L&K u Ženevi

Premijera ŠKODA KODIAQ L&K u Ženevi

15. 2. 2018

Najbolja verzija SUV KODIAQ dolazi u seriji sa progresivnim servo upravljačem i sa po dva nova benzinska i dizel motora.

Škoda KODIAQ verzije LAURIN& KLEMENT dopunjuje ponudu velikog SUV-a u smislu raznovrsnosti prostora sa luksuznim detaljima kako spolja tako i unutra.

Ona dolazi sa 19-inčnim "Sirius" aluminijumskim felnama, LED farovima, rešetkama sa vertikalnim šipkama i hrom oblogama kao standardna varijanta. Prednji blatobrani imaju oznake sa LAURIN & KLEMENT natpisom. Unutrašnjost je obogaćena sa trokrakim multifunkcionalnim kožnim volanom.Laurin & Klement logo može se naći na sedištima, kao i na instrument tabli u crnoj piano boji . Logo se takođe može videti na početnom ekranu Infotainment sistema. Standardna oprema uključuje i električno podesivo vozačevo sedište, uključujući funkciju memorisanja, pragove vrata, koje nose "KODIAQ" logotip modela, aluminijumske papučice, tekstilne patosnice, senzor za kišu, retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem, ambijentalno osvetljenje i ozvučenje CANTONA.

MOTORI

ŠKODA KODIAQ L&K sa sobom donosi novu paletu motora ,koji sada uključuje TSI motor 1,5 od 110 kw (150KS) ; 2.0 TSI motor sa 132kw (180ks) i 140kw (190ks). Dizel pogonski motori imaju DPF filter. Najnovija generacija 7-stepenog DSG menjača za benzinske motore i 2.0 TDI motore sa 110 kw (150ks) je takodje imala svoju premijeru. Varijante za pogon na sva četiri točka ŠKODA KODIAQ L&K imaju funkciju DCC (dinamička kontrola šasije) kao opciju.

ŠKODA AUTO će predstaviti novu top verziju ŠKODA KODIAQ modela na Internacionalnom Sajmu automobila 2018 u Ženevi .

Najnovije vijesti

Sve vijesti