ŠKODA FABIA sa novim dizajnom

Nova ŠKODA FABIA

Nova ŠKODA FABIA

8. 2. 2018

ŠKODA FABIA top model u segmentu malih vozila, doživela je velike dizajnerske promene. Od sada je dostupna sa led prednjim i zadnjim svetlima.

ŠKODA FABIA kreće u naredno poglavlje sa poboljšanjima u smislu dizajna i tehnologije.

Popularni mali automobil se sada može pohvaliti restilizovanim prednjim i zadnjim delom , LED svetlima pozadi i napred, kao i prefinjenom unutrašnjošću. Dinamični i efikasni 1.0 benzinski motor, kao i dodatni sistemi asistencije naglašavaju sofisticirani karakter modela ŠKODA FABIA.

MOTORI

Ponuda motora za model ŠKODA FABIA će se sastojati od četiri benzinske veoma efikasne jedinice, svaka sa tri cilindra i zapremine 1,0 litara. MPI motori proizvode 44 kW (60 KS) i 55 kW (75 KS) snage.

Dva moderna turbo TSI motora generišu 70 kW (95 KS) i 81 kW (110 ks). Oba TSI motora su opremljeni filterom krupnih čestica (DPF). Najmoćniji motor može biti uparen i sa sedmostepenim DSG menjačem.

Podešavanja

SISTEMI ASISTENCIJE

Senzor upozorava vozača na prisustvo vozila u mrtvom uglu tj. na vozila koje se približavaju odpozadi . Zadnji senzor prati šta se dešava iza vozila i upozorava na opasnost od sudara prilikom izlaženjasa parking mesta . Još jedna nova opcija na raspolaganju je funkcija Light Assist, koja automatski kontroliše duga svetla i prebacuje na oborena čim sistem detektuje dolazeće vozilo iz suprotnog smera.

INFOTAINMENT SISTEM

Infotainment sistem ,, Sving,, sada nudi ekran od 6,5 inča i omogućava vozačima da koriste čitav spektar mobilnih online usluga iz ŠKODA Connect paketa. Kada je opremljena sa Amundsen navigacionim sistemom, Škoda FABIA pruža informacije o saobraćaju o realnom vremenu. U međuvremenu, inovativna SmartLink + tehnologija omogućava da uživate u svim prednostima Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM i SmartGate funkcijama.

SIMPLY CLEVER

Još veći broj "Simply Clever" funkcija je dostupna. Strugalica za led skrivena u u poklopcu rezeroara sada uključuje, novu funkciju, merač za merenje dubine šare gazećeg dela pneumatika. Automobil može biti opremljen sa USB priključcima za putnike za dodatnu udobnost na zadnjem sedištu. Kupci se mogu odlučiti za patosnice za gepek sa dva lica.Bočni odeljak u prtljažniku takođe ima prenosnu LED lampu. Redizajnirani model će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2018.godine. Početk prodaje se očekuje u drugoj polovini 2018. godine.

Redizajnirani model će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2018.godine.

Početak prodaje se očekuje u drugoj polovini 2018. godine.

Najnovije vijesti

Sve vijesti