Proizvodna linija za KAROQ u Mladoj Boleslavi

Proizvodna linija za  KAROQ u Mladoj Boleslavi

Proizvodna linija za KAROQ u Mladoj Boleslavi

12. 1. 2018

ŠKODA AUTO kompanija reaguje na velike potražnje kupaca I pocela je proizvodnju svog novog kompaktnog SUVA ŠKODA KAROQA u Mladoj Boleslavi. Kompanija je uložila 16,6 miliona evra u proizvodne linije za KAROQA u svom glavnom pogonu.

Velika potražnja Za našim SUV modelima ŠKODA KAROQ I ŠKODA KODIAQ naglašava činjenicu das mo počeli proizvodnju u pravo vreme.rekao je director iz Škoda odbora za proizvodnju I logistiku Michael Oeljeklaus.,,Mi smo ponosni što smo ukrenuli I sa proizvodnjom u Mladoj Boleslavi pored Kvasine ,kao dalji proizvodni pogon za KAROQ U Češkoj dodao je Oeljeklaus.

“ Prva Škoda KAROK od Mlada Boleslav sišao sa montažne linije pre nekoliko dana. Fabrika u Kvasini je počela proizvodnju novog kompaktnog SUV krajem jula 2017. Sa lansiranjem na tržište KAROKA u oktobru 2017. godine, ČeškI brend nastavlja da snažnom kampanjom za svoje SUV modele,koja je počela prošle godine sa ŠKODA KODIAQ Modelom. Pored KAROKA, ŠKODA trenutno proizvodi FABIU i FABIU COMBI ,RAPID i RAPID SPACEBACK, kao i modele OCTAVIU Ii OCTAVIU COMBI u svog glavnom pogonu. To znači da se od sada, četiri modela proizvode u Mlada Boleslav.

U 2017. godinI, skoro 547.000 ŠKODA vozila napustili fabriku tamo. Škoda Auto je uloženo oko 16,6 miliona evra u KAROQ proizvodnoj liniji u svojoj glavnoj fabrici.

Novi kompaktni SUV kombinuje potpuno tipičan emotivan i dinamičan dizajn sa izuzetnom količinom prostora, novih sistema za pomoć vozačima, kao i moćnih i visoko efikasnih motora. Individualno programiranje digitalne instrument table je dostupno po prvi put u ŠKODI. KAROK Ekran se može personalizovati i povezaTI sa Infotainment sistemom. Zahvaljujući LTE modulu I WIi-Fi hotspot--u, svaki putnik u ŠKODA KAROK Mmodelu može biti "uvek na mreži". Kao deo 2025 strategije ŠKODA brend će dosledno nastaviti sa širenjem svog asortimana u narednim godinama.Primarni fokus će biti na proširenju ponude za SUV vozila.Početak serijske proizvodnje ŠKODA KAROQ modela na drugom mestu označava novi korak Brenda.ŠKODA KAROQ je jedini model koji se proizvodi u Dva Češka pogona.

Najnovije vijesti

Sve vijesti