Sve o Škodi uvek pri ruci

ŠKODA je detaljno revidirala svoju slobodnu smartphone aplikaciju.

ŠKODA je detaljno revidirala svoju slobodnu smartphone aplikaciju.

3. 1. 2018

ŠKODA je detaljno revidirala svoju slobodnu smartphone aplikaciju. Ceo ŠKODA svet na raspolaganju u bilo koje vreme i bilo gde. Ponuda obuhvata najnovije informacije i motorsport vesti.

Praktična smartfon aplikacija ŠKODA Media Servis sada ima novi dizajn i poboljšanu funkcionalnost. Osim toga korisnici će imati jasnu jednostavniju navigaciju menija.Virtuelna ponuda obuhvata ne samo aktuelne informacije o modelima i motorsport dešavanjima, već i uzbudljive priče iz sveta ŠKODE. ŠKODA Media usluga je sada slobodna za besplatno preuzimanje za IOS i Android uredjaje.

Još atraktivnije i jasnije nego ikada kompletno redizajnirana ŠKODA Media aplikacija nudi pravu vrednost u smislu bržih informacija i više od intuitivne navigacije. Korisnici mogu da pristupe najnovijem saopštenjima za štampu i budu u toku sa akuelnim vestima iz ŠKODA Motorsporta. Ekskluzivne priče iz ŠKODA Storyboard online platform ne nude samo usluge u smislu čitanja i uživanja ,već i dodatne sadržaje.

ŠKODA Media Services nabízí užitečné funkce. O nových článcích je uživatel informován pomocí notifikací. Funkce ,Číst později‘ umožní uživateli uložit si vybraný článek pro pozdější přečtení. Aplikace také umožní pohodlně sledovat poslední příspěvky značky ŠKODA na sociálních sítích.

Korisnici se mogu odlučiti za pisanje poruka, mogu koristiti 'read later' opciju na svoju listu za čitanje. Opsežno promenjena aplikacija ŠKODA Media nudi aplikaciju novinarima, posebno korisnu alatku za pojednostave svoja istraživanja. Predstavnici za štampu mogu da primaju informacije iz sveta ŠKODE u jasnom obliku bilo kada i bilo gde. Takodje će svi ljubitelji ŠKODA brenda sadašnji a i budući imatće uvid o aktuelnostima preko aplikacije Škoda media servis app.

Aplikacija se može preuzeti sa zvanične prodavnice za Android ili iOS uređaje.


Najnovije vijesti

Sve vijesti