ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE

ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE
ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE

ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE

24. 10. 2018

Dva meseca nakon izlaska redizajnirane verzije modela ŠKODA FABIA, češki proizvođač predstavlja SCOUTLINE verziju sa off-road karakteristikama. ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE naglašava svoj avanturistički DNK sa prepoznatljivim elementima karoserije koji se ogledaju u mat crnim i srebrnim alu felnama od 16“ i 17“. Nova verzija će biti dostupna na odabranim evropskim tržištima sa svim pogonskim agregatima i u svim bojama dostupnim za model FABIA COMBI.

U novom ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE modelu, poseban prednji spojler je u mat crnoj boji sa srebrnom trakom koja daje dinamičan efekat redizajnirane rešetke hladnjaka i užih farova. Mat crna je takođe boja točkova, spoljašnjih retrovizora, dok krovne šine su metalik sive. Kao što je prednji spojler, tako i zadnji branik sa difuzorom kombinuje mat crnu i srebrnu boju. Alu felne Rock od 16“ su deo standardne opreme za SCOUTLINE verziju; Braga felne od 17“ u brušenoj antracit metalik boji su dostupne kao opcija.

ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE je dostupna sa MPI i TSI pogonskim agregatima koji su dostupni za model FABIA. Svi oni imaju tri cilindra i zapreminu od 1.0-litra, a takođe su usaglašeni sa najstrožijim standardima emisije EU6d-TEMP. Start/stop sistem i sistem za regeneraciju energije kočenja dolaze kao standard. Dva TSI motora imaju filter za čestice benzina.

Naravno, ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE ima pogodnosti koje su se odlično pokazale u prethodnim modelima. U avgustu 2018. godine je predstavljena redizajnirana verzija trećeg najpopularnijeg ŠKODA modela koja sada ima karakterističan eksterijer, kao i nove presvlake sedišta i novu instrument tablu. Po prvi put, ŠKODA FABIA može biti opremljena opciono LED farovima i zadnjim svetlima, dok novi sistemi asistencije uključuju Auto Light Assist, Blind Spot Detect (Detektovanje vozila u „mrtvom“ uglu) i Rear Traffic Alert (Obaveštenje o saobraćaju iza vozila). Poslednji koristi radarske senzore prilikom isparkiravanja sa parking mesta i upozorava vozača pre nego što naiđe na prepreku. Dodata su i nova Simply Clever rešenja kao što su dva USB priključka u zadnjem delu automobila, dvostrane patosnice prtljažnika i prenosiva LED lampa koja se puni dok vozite. A najveća prednost ovog modela je najveći prtljažnik u klasi čija se zapremina kreće od 530 do 1.395 litara.

Najnovije vijesti

Sve vijesti